Wellnessophold

Skallerup Seaside Resort

Det er ikke så tit min familie er samlet, altså min mor og far, min bror og jeg. –Især ikke efter min bror er flyttet til Århus. Mine forældre arbejder de fleste weekender, og min bror er her ikke, grundet naturlige årsager. Derfor mente min far, at vi da skulle på weekendophold! Vi tog på et wellnessophold, et sted som hedder ”Skallerup Seaside Resort”, da de nogenlunde kunne lave mad efter FODMAP diæten. Min far ville rigtig forkæle os, og købte den helt store pakke. Vi boede i en luksuslejlighed, som var vildt lækker og havde hele tre etager. Min far, mor og jeg ankom fredag aften, hvor vi fik tapas, som vi sad og nød i lejligheden, mens vi så Vild med dans. Min far ville nu hellere have været ovre i vandlandet end at sidde og se på dans og kjoler.. Min bror kom først fredag nat, hvilket betød, at vi piger var i overtal og derfor kunne bestemme, hvad vi skulle se i kassen ;-).  Tapassen var forresten i topklasse. De havde selvfølgelig givet mig nogle andre ting, end det der oprigtigt er på tapas tallerkenen grundet diæten.

Lørdag var min bror ankommet, og vi tog alle over i nogle romerske bade, som blev kaldt Romulus. Det var alt for lækkert og afslappende på samme tid! Indendørs var der bade fra 38 grader og helt ned til 8 grader. Vi var i dem alle og efter en tur i de 8 grader, var det tiltrængt med et smut i dampbadet og saunaen..;-) Der var også et udendørs spa, som var mit og daddy’s foretrukne. Man kunne blive kølet af og samtidig blive stegt under vandet, winwin.. Min mor og jeg fik både en zoneterapi og ansigtsbehandling inde i Romulus. Jeg kom til at falde i søvn under zoneterapien, så det må da have været meget afslappende, haha, men dog lidt underligt at få nulret sine tæer i en hel time :D.. Ansigtsbehandlingen er vi begge så meget klar på igen! –Sjældent har vi prøvet noget SÅ SKØNT!

Lørdag aften skulle vi selvfølgelig have aftensmad. Min far havde (igen) virkelig flottet sig og mente ikke, at mindre end en femretters kunne gøre det. Så vi fik hele molevitten, champagne og fem lækre, men små retter. Så man gik egentlig derfra med en tilpas mæthedsfølelse! – På billedet ses nogle af de små lækre og flotte retter.

Det var en super hyggelig tur og stedet bød på en masse forskellige faciliteter. Det er værd at tage et kig på stedet. -Vi kommer i hvert fald igen 😀

Måske du vil synes om...

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *