Radio Viborg – Julekalender

Julepynt

Heej med jer!! 😀 Jeg håber I har nydt de første dage her i December, og har fået en masse lækker julegodter – Det hører December til! Jeg har 3 julekalendre stående på mit værelse, 1x Kinder og 2x Haribo (Rolig nu, den ene er min kærestes 😉 ), og så har jeg den, som min mor har lavet til mig hængende i køkkenet. DET ER SÅ LÆKKERT! Virkelig højdepunktet i December, haha. December er bare lige lidt(meget) hyggeligere, end alle andre måneder!

Jeg har lige valgt at sætte lidt stemningsbilleder op øverst. Man ser ikke så meget af vores julepynt derpå, men jeg synes det er nogle rent fine og søde sager. Jeg ville også have taget billeder af vores kalenderlys + adventskrans, men synes det er lidt hyggeligere når der er lys i dem. Såå dem sætter jeg billeder op af en anden dag, formegentligt på søndag, hvor der jo kommer lys i adventskransen 😀

Men min overskrift lyder “Radio Viborg – Julekalender”, og det gør den egentlig fordi, at hver morgen klokken 7, bliver der åbnet en pakke, som man så kan vinde. For min familie og jeg er der noget helt specielt over den julekalender, som får os til at skrue HØJT op for radioen, så alle i huset kan hører hvad der bliver sagt derinde. I morges hørte jeg min mutti løøbe op i køkkenet, troede helt der var sket noget..men nææ nej, det var bare fordi klokken snart rundede de 7 😉 Min far har et firma, som hedder SELTA, og det er dem som har sørget for præmier til heele julekalenderen. Der er præmier for 36.000 kr, hvilket jeg synes er ret crazy.. Er så stolt af min daddyyyy. – sikke en gavmild mand 😀 😉 Men jeg synes helt klart, at I ligesom os skal tænde radioen kl. 7, så I kan høre hvad der bliver åbnet. Måske der lige er noget du står og mangler?

  • Ellers kan I komme ud i SELTA på lørdag, hvor Lauritz vil være til stede og vurdere + jeeg står med æbleskiver og gløgg 😛

Måske du vil synes om...

21 comments

  1. Эксклюзивное предложение: скидки до 35% на все женские кроссовки Nike!

    Спешите купить женские кроссовки Найк со скидками до 35% в нашем интернет-магазине! Это эксклюзивное предложение действует на все модели, в том числе и на новинки этого сезона.

    Оцените огромный выбор женских кроссовок Nike, среди которых такие модели, как Nike Blazer, Nike Dunk, Nike Free и Nike Zoom. Каждая пара отличается инновационными технологиями и стильным дизайном, чтобы вы всегда выглядели модно и чувствовали себя комфортно.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *