IBS og LOW FODMAP Diet

Smukke farver

Der er efterhånden et par stykker, som der har henvendt sig til mig angående IBS. Hvis du har et spørgsmål angående det, eller har brug for hjælp eller andet, så er du velkommen til at kontakte mig! – Jeg synes det er super hyggeligt, og så vil jeg gøre alt for at give dig et godt svar. Jeg er på ingen måde en ekspert indenfor sygedommen, men jeg har levet med den i et år og har efterhånden fået nogle erfaringer. Jeg ved bare hvor utrolig forvirrende det er, når man skal i gang med Low FODMAP diæten, for der er vildt mange begrænsninger, det er utrolig SVÆRT og UOVERSKUELIGT.

Der er de mennesker som ikke kan tåle gluten, og andre der ikke kan tåle laktose. Der kan man sige, at det de har, er meget konkret og noget man ligesom kan forholde sig til. Sådan er det ikke på denne diæt, og hvis ikke man har sat sig helt ind i den og har det rette ”udstyr”, så er det komplet umuligt at fremskaffe en ret, som vores tarme vil tage imod med glæde.

På forhånd er der dog en ting, som jeg lige vil sige. IBS findes i mange grader, der er ikke ét konkret svar på, hvordan man har det og hvad man kan tåle. Jeg kender kun til de problemer jeg selv har, men jeg vil altid hjælpe og give råd, men de bliver ud fra de erfaringer jeg selv har.

– Har du en mistanke om måske at have sygdommen, så synes jeg, at du skal få det undersøgt hos lægen. Du vil takke dig selv for det!

Måske du vil synes om...

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *