Radio Viborg – Julekalender

Julepynt

Heej med jer!! 😀 Jeg håber I har nydt de første dage her i December, og har fået en masse lækker julegodter – Det hører December til! Jeg har 3 julekalendre stående på mit værelse, 1x Kinder og 2x Haribo (Rolig nu, den ene er min kærestes 😉 ), og så har jeg den, som min mor har lavet til mig hængende i køkkenet. DET ER SÅ LÆKKERT! Virkelig højdepunktet i December, haha. December er bare lige lidt(meget) hyggeligere, end alle andre måneder!

Læs videre

Dans og fødselsdag

Ida og Emilie

Idag bliver en håård og sjov dag! Vi har “danselørdag” på min danseskole, så vi skal være der i 9 timer, og mit hold skal danse i 6 af dem. Det bliver håårdt, især fordi jeg ikke er i verdens bedste form lige for tiden 😉 Mit hold skal skiftevis have min dansetræner Mads og Eddy Nini – Hvis i kan huske Nini Brothers fra Talent, så er Eddy Nini den ene af dem. Det bliver mega fedt 🙂

Læs videre

Cowboy og Tern

Her er et af mine outfits, som der er lidt cowboy over. Jeg har mine blå jeans på, som jeg synes er fede, da lommerne sidder lidt længere nede på låret end normalt, og så sidder de stramt hele vejen ned. Jeg har tynde ankler, så det er sjældent, at mine bukser sidder stramt der, hvilket jeg er så glad for ved disse! Så har jeg min ternede skjorte på, som der er med til at tilføre noget cowboy, sammen med det brunslidte bælte, som jeg har fået af min mormor.

Læs videre