Den som ler sidst ler bedst….

Heej med jer 🙂

Jeg går jo på HHX, og der har jeg valgt en linje hvor på der er faget Innovation. Det har i min klasse det sidste lange stykke tid gået ud på, at vi skulle finde på en idé og lave en virksomhed omkring idéen, og så skal vi deltage i noget der hedder Young Enterprise. Sammen med mine dejlige veninder, som jeg heldigvis er i gruppe med, har vi valgt at lave en app, som hedder “Livet Først”. – Den er ikke udgivet på Appstore, men vi har lavet en prototype 😉 Vores idé går egentlig ud på, at få reddet en masse af de liv, som rammes af hjertestop.

Altså jeg forstår ikke helt selv, hvordan man kan få sig selv til at grine af den idé, meeeen det gør folk alså. Grunden er nok en pige vi fik med i gruppen, da hun har gået og snakket lort om den, så alle troede self vi ville få en bundplacering til konkurrencen, som vi skulle til. Det ender så med, at vi bliver nr. 11 ud af ca. 100 og 21 gik videre. Der var 4 hold fra vores skole der gik videre, og vi var de eneste fra klassen, hvilket da bare var herligt når de har grint sådan af den. Så ja, den der ler sidst ler bedst, og hende pigen er ikke med i gruppen mere, da det sidste vi lige gad var alt den negativitet..

Eftersom vi gik videre blev vi kvalificeret til Company Programme i Odense. Vi kørte afsted i onsdags efter skole, da vi skulle til en forretningsmiddag dernede med alle de andre som også var gået videre. Den startede kl. 17 og sluttede ved 22 tiden. Vi hørte en masse spændende foredrag, og arrangementet blev sluttet af med et show af Ruben Søltoft, mega grinern:D Vi kom tilbage til hotellet, og så hyggede vi 3 piger ellers bare. Det er mega lang tid siden vi alle har sovet med en veninde, så det var bare virkelig skønt! Det endte med, at vi først lagde os til at sove ved 2’tiden, så dagen efter til konkurrencen tænkte vi egentlig bare på at lægge i en seng.. virkelig dumt.. Men heldigvis var konkurrencen bare en “øvelse”, da det ikke var en hvor man kunne gå videre til noget. Det næste vi skal til, er kvalifikation til DM, og vi mangler MEGET! Så det bliver rimeligt stressende indtil da..

Måske du vil synes om...