Fest tøj

Sort kjole

Sidst jeg var ude at hygge mig med mine veninder i byen, havde jeg dette sæt på. En sort løs kjole, som har en blomst øverst i højre side. Til har jeg et par nylonstrømpebukser i sort, mine knæstrømper, støvler og smykker. På billederne har jeg endnu ikke sat mit hår, men bare lige hurtigt smækket en hårnål i.. Mit hår sad lidt lignende dette, bare det var touperet og tilført masser af hårlak for at holde det på plads 😉

Det er meget forskelligt, om jeg foretrækker at have en stramsiddende eller løs kjole på, men lige pt foretrækker jeg løs. Jeg synes det er mest ”nydeligt”, hvis man kan sige det sådan, og så skal jeg heller ikke tænke på, om min mave vælger at svulme op ;-). Kjolen kan alene godt virke lidt formel, hvilket jeg ikke lige følte for den dag, så et par knæstrømper og disse støvler knækkede det fine look. En positiv ting ved at have støvler på frem for stilletter er, at man ikke får ondt i fødderne efter at have gået rundt i dem i nogle få minutter..

Mine smykker er egentlig bare de samme smykker, som jeg går med til hverdag, da jeg ved de bliver hvor de sidder.. Jeg er lidt bange for at tabe smykker i byen, da det er sket før, så på det punkt er jeg lidt forsigtig. – Men jeg har to sølvhalskæder på med hjertevedhæng i forskellige størrelser og mine sølvringe. Der kommer billeder ind af mine smykker senere i et andet indlæg.

Kjolen er fra LivingOrang. På linket kan I besøge butikkens facebook side, hvor alle bestillinger også foregår over. Smykkerne er fra Ure&Guld og støvlerne er fra Vagabond.

En god ide til når man skal i byen er, at have en lille skuldertaske med, som man kan have sin mobil og pung i. Så er man sikker på ikke at ligge sin mobil alle mulige dumme steder 😉

Måske du vil synes om...

27 comments

  1. Уникальное предложение: скидки до 35% на женские кроссовки Nike в нашем интернет-магазине!

    Уважаемые покупательницы, мы рады предложить вам уникальную возможность приобрести стильные и комфортные женские кроссовки Nike со скидками до 35%! Не упустите шанс обновить свой гардероб и быть в тренде с нашими популярными моделями.

    В нашем ассортименте представлены такие хиты продаж, как Nike Air Max, Nike Air Force 1, Nike React и Nike ZoomX. Эти кроссовки отличаются своим дизайном, технологиями амортизации и прочностью. Женские кроссовки Nike купить в нашем магазине – это значит сделать правильный выбор в пользу качества и стиля.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *