Snart sidste skoledag!

Heeeey venner

Siden jeg hørte denne sang til Eurovision – af Justin Timberlake – har jeg bare været viildt med den. Synes den er så dejlig glad 😀 Så hvis i føler for det, så kan i jo høre den her:

Nu er det jo SNART sidste skoledag, og så er jeg endelig færdig med 2.g! Wuhuu:D Godt nok er der først lige et par eksaminer der skal overstås, og nogle opgaver som skal afleveres, før det sådan rigtigt er ferie.. Indtil videre er det kun de skriftlige eksaminer, der er offentliggjort, og der har jeg sammen med 3 andre fra klassen trukket skriftlig vø (virksomheds økonomi). Loove it. Jeg hader mundtlige, der er så mega meget forberedelse til, og så er jeg bare virkelig nervøs for dem! De skriftlige er modsat de mundtlige bare mega hyggelige – så længe man kan finde ud af opgaverne self.. Meeen lige nu er jeg vildt glad for det jeg har trukket!Glad

På fredag bliver de mundtlige så offentliggjort, og jeg håber virkelig ikke, at jeg skal op til nogle! Jeg trak jo mundtlig matematik i 1.g. så jeg håber lidt på at blive skånet denne gang….. Jeg kan komme mundtligt op i international økonomi, virksomhedsøkonomi og erhvervscase. De to første vil være forfærdelige, for der er jeg virkelig ringe.. og jeg krydser også for at slippe for erhvervscase, da jeg er mega glad for den karakter jeg har stående på nu, og hvis jeg kommer op, skal jeg “starte forfra”, og den nye karakter vil så erstatte den gamle. Der er jo self også nogle gode ting ved at trække en af dem, for så vil det sige, at jeg har overstået 3 eksaminer, og derfor ikke mangler lige så mange på 3. år. Meeen det er bare de bedste fag der bliver afsluttet næste år, og jeg vil meget hellere op i alle dem, end et af de fag i år, såå meget! Meeen nu må jeg vente og se… Håber alle andre der også skal op til eksamen er glade, og bliver glade for det de trækker.

Kryyydser for alleee! <3

Håber I har haft en skøn dag og får en mega lækker start på sommerferien, som jo er lige om hjørnet! :D<3

//Rahbek <3

Måske du vil synes om...