1 Advent

Pakkekalender

Såååå blev det den 1 advent hvilket vil sige, at julen er skudt igang! Jeg elsker virkelig julen, der er så hyggeligt overalt med julepynten. Ikke kun i husene, men også når man går igennem gågaden med alt den flotte belysning! I julemåneden er stemningen også i top. Folk har lige tid til at sende et smil, hvilket jo varmer. Det er som om folket automatisk bliver gladere og mere venlige i denne måned, hvilket jo kun er en positiv ting! December er en herlig måned, som jeg glæder mig til at træde ind i!

Vi har fået pyntet op til jul herhjemme, og jeg synes faktisk der er en del pynt.. I hvert fald mere end der plejer 😉 Pynten er i hvid, sølv, guld og lyseblå. Jeg synes mutti har gjort det godt! Her er blevet ret pænt og hyggeligt! Meeeen 1 advent betyder jo også gavetiiiid 😀 Jeg har fået en rigtig flot sort kjole, som jeg tænker jeg skal have på juleaften. Den sidder nemlig ikke stramt, og er derfor et rigtig godt alternativ, da min mave formegentligt vil blive lidt stor den aften 😉 Mega lækker gave! TAK MOR <3 På billedet øverst kan i se min pakkegave kalender, som er hjemmelavet af mutti. Hun forkæler mig og min bror, vi har det nu egentlig meget lækkert!

  • Håber I alle har fået en god 1 advent + gave! 😉 😀

Lige om lidt skal vi have æbleskiver som mutti har bagt og med the til. MUMS! Selvfølgelig skal vi også se en julefilm, dog er det ikke årets første julefilm, men snarere femte julefilm ;-D De så hyggeligeee

Måske du vil synes om...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *